Bay of Islands, Nieuw Zeeland

Nieuw Zeeland is een land van Majestueuze bergen, witte stranden en mooie beschutte havens.

Afleiding en gedenkwaardige pleziertochten.

Begin uw charter in de "Baai van Eilanden" met een bezoek aan historisch Russell, Nieuw Zeelands eerste hoofdstad. Koers richting het noorden naar Whangaroa, ongeveer 32 mijl. Deze prachtig beschutte haven ligt tussen imponerende bergen met een dramatische waterval en welige plaatselijke flora. Op de terugweg naar de Baai van Eilanden neemt u een duik op het wrak van de Rainbow Warrior waar na u kunt luieren op de witte stranden van Cavalli Island.

U zeilt de baai binnen voorbij de Black Rocks, één van de twee lava formaties van dit type in het zuidelijke halfrond, naar Roberton Island met haar snorkel route en wandelpad van het strand tot in de hemel! U heeft volop keus tussen, zwemmen, snorkelen, duiken, vissen of gewoon luieren in de zon. Bij de historische Kaap Brett vuurtoren ligt Piercy Island, een spectaculaire natuurlijke rotsformatie met de beroemde "Hole in the Rock" en "Cathedral Cave". Houd een oogje in het zeil voor de speelse dolfijnen en pinguïns!

Verleng uw week voor een "One Way" naar Auckland.

Door uw vakantie te verlengen naar 10 dagen of meer komt Auckland binnen uw zeilbereik. Onderweg ligt Great Barrier Island waar u via een nauwe ingang de prachtige natuurlijke haven kunt bereiken. Door naar het mooie Kawau Island en het historische Mansion House Bay. U maakt uw reis af met een kort stukje zeilen van Waiheke Island naar de Westhaven Marina. 

   
  Home