Nice

Zeil langs de Côte d'Azur, speelplaats van de werelds rijken en proef het leven van de 'jet-set'.

De Franse Riviera.

De Moorings bied u twee uitvalshavens om uw ontdekkingsreis te beginnen in de haute cuisine en in het levensgenieters cultuur.

Nice is een moderne stad die zich nog vast houd aan oude tradities. Op de twee beroemde markten, de kleurrijke bloemen, fruit en groente markt van Cours Saleya en de levendige vismarkt  op het Saint-François plein, word non-stop gewerkt.

Hyères vormt de westelijke grens van dit zeilgebied dat strekt tot Monaco in het oosten. Een bezoek aan de Iles d'Or met de ongerepte natuurreservaten van Ile de Porquerolles en Ile de Port-Cros is een must.

De Riviera in een nieuw licht

De zon schijnt hier met een bijzondere helderheid ter inspiratie van schilders als Renoir en Matisse.

Vanaf Monaco's Monte Carlo die glimt als een juweel met haar prachtige architectuur, naar Nice dat met zachte pastel kleuren de baai van engelen (Baie des Anges) omhelst en door naar St. Marguerite waar de inhammen door helder groene den en eucalyptus worden omringd.

St. Honorat bied een blik op het bijzonder mooie 4e eeuws klooster en middeleeuws St. Raphael is uw venster op de tijd van ridders in wapenrok.

Pittoresk St. Tropez verwelkomt u met haar aardse Provençalen kleuren. De fijnste gouden stranden schitteren van St. Tropez tot Antibes

 


 

 
  Home