Belize

Niet alleen een nieuwe base maar een geheel nieuwe wereld! De Moorings is trots om deze nieuwe bestemming met u te delen.

Op 2 uur vliegen van Miami:

Een overstap op Miami en een korte vlucht van 2 uur en u bevind zich in het stille paradijs van Belize, liggend tussen Mexico en Guatemala. Het zeilgebied van 300 vkt km met honderden kleine koraal eilandjes in het tot 30 m diepe kristalheldere water bied u legio mogelijkheden u te vermaken. Zeilen, duiken, snorkelen, vissen, kajakken, het bestuderen van vogels en ander wild, het verkennen van Maya tempels en meer. De stranden....... niet te beschrijven!!

Fantastisch zeilen - Natuurlijk Verbazend:

De 15 - 22 knoop oostelijke passaat voert u naar de meest verbazende plekjes denkbaar. De turkoois gekleurde wateren schuilend achter het grootste natuurlijke rif in het noordelijke halfrond vormt een ongerept beschermd zeil en duikgebied. Het zeilen is een fluitje van een cent met korte afstanden tussen ankerplaatsen. Natuurliefhebbers komen tijd tekort. Manatees, scholen tropische vis, koraaltuinen gedijen en zo ook uw gezelschap. Overal is het snorkelen fantastisch maar bij Queen Cays is het "as good as it gets"! Dan komt u aan bij Lime Cay, ieders idee van hoe de Zuid Stille Oceaan er uit ziet. Op Hunting Cay, het juweel van de Sapodillas, met haar ongerepte stranden vind u een woud aan kokospalmen. Kreeft en Red Snapper is volop en een bezoek aan het visserkamp op Buttonwood Caye voor de "Catch of the Day" word rijkelijk beloond.


Elke dag een nieuw avontuur, mooier dan de vorige!   
    Home