Regatta Charters door Windward Adventures

"Bent u klaar voor de uitdaging?"

Het zal u niet vreemd in de oren klinken dat steeds meer Nederlandse zeilers de regatta smaak te pakken hebben. Met name de Caribische Regattas zijn erg populair. Jaarlijks ontvluchten er ca. 3000 mannelijke en vrouwelijke zeilers de Nederlandse winter en doen voor een of twee weken mee aan een van de Caribische Regatta's.

De St. Maarten Heineken Regatta is sinds jaar en dag voor de Nederlandse zeilers het belangrijkste evenement. De zeiljachten die tijdens deze regatta's worden aangeboden variëren van 35 t/m 54 ft.

Windward Adventures biedt u een scala aan regatta's. Gezien de diversiteit en steeds veranderende regatta's vindt u hier onder een lijst volgens de jaarkalender. Wilt u meer specifieke informatie over een regatta, dan kunt u de nieuwste informatie opvragen bij Windward Adventures. Ook kunt u bellen met Juul Hermsen op +31 40 2428392 of uw vraag mailen naar info@windward-adventures.nl.

Wij proberen onze lijst zo actueel mogelijk te houden. Mocht het zijn dat u eerder dan wij een verandering opmerkt bij een regatta, schroom niet en laat het ons weten.

Ons nieuwste evenement is met de F40’s van Sunsail Racing (42 splinter nieuwe wedstrijdjachten!) gevaren in de Solent tussen de Marine haven van Portsmouth en het eiland Wight.

Periode Regatta Naam Locatie
Januari Grenada Sailing Festival
Grenada
Februari St. Croix International Regatta
Casa de Campo Regatta

British Virgin Islands
Dominicaans Republiek

Maart Heineken Regatta
Culebra Heineken Regatta
International Rolex Regatta
St. Maarten (Nederlands Antillen)
Puerto Rico
St. Thomas
April

Antigua Sailing Week
B.V.I. Spring Regatta

Antigua
British Virgin Islands
Mei

Anguilla Regatta
Tobago Race Week

Anguilla
Tobago
Juni    
Juli    
Augustus    
September Holland Cup Regatta Port Solent, Engeland
Oktober    
November Golden Rock Regatta St. Eustatius (Nederlands Antillen)
December    

Home